Contact/Tarieven

Praktijkadres

Von Brücken Focklaan 62
2102 XC  Heemstede
Telefoon 023-5749928
Ik gebruik geen mobiele telefoon. Bij afwezigheid is er een voicemail aanwezig. Als je een bericht inspreekt dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Tarieven

Een persoonlijk of telefonisch consult kost € 40,00 per uur. Het consult zal afhankelijk van de situatie ingevuld worden. Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd.

Een stralingsmeting kost € 60,00 + reiskosten € 0,36 per kilometer + eventuele parkeerkosten. Dit betreft een meting bij jou thuis van hoogfrequente velden (zendmasten, DECT-telefoon, wifi, etc.) en laagfrequente velden (elektrische en magnetische velden van elektriciteitsnet en elektrische apparaten) inclusief advisering omtrent mogelijke oplossingen. Tijdsduur: circa 1,5 tot 2 uur. Werkgebied: regio Haarlem/Heemstede en directe omgeving.

Contactformulier

Via onderstaand contactformulier kun je mij een e-mail sturen doorgeven. Als je telefonisch contact op prijs stelt, vermeld dan ook je telefoonnummer in je bericht.

Lees hier de Privacyverklaring.

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld ter aanvulling en niet ter vervanging van reguliere medische gezondheidszorg.

Alle informatie, links en producten op deze website heb ik met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ik aanvaard echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit het gebruik van deze website. Daarnaast ben ik ook niet verantwoordelijk voor informatie op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen. Door mijn website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Praktijk Silvia Belgraver is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nr. 66.67.80.21.